GipsRecycling Sverige AB

Skåne län

Information

GipsRecycling Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där GipsRecycling Sverige AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GipsRecycling Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GipsRecycling Sverige AB har haft sedan 2006-12-14. GipsRecycling Sverige AB har funnits sedan och 2006-12-14 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GipsRecycling Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Varvsg. 19, 211 19, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5591770.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GipsRecycling Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

GipsRecycling Sverige AB har idag 556686-5233 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för GipsRecycling Sverige AB

Bolagets verksamhet skall vara att återvinna byggnadsavfall samt idka därmed förenlig verksamhet.

I GipsRecycling Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lassen, Henrik Michael som är född 1965 och har titeln VD, Lassen, Henrik Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund-Nielsen, Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Woldbye, Claus Cornelius som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.