Ditt badrum i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kök-badrumsinteriör, handel med byggnadsmaterial, byggnadsverksamhet, transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ditt badrum i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ditt badrum i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-09-22 så skapades Ditt badrum i Malmö AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556686-2487 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Ditt badrum i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ditt badrum i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-127540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ditt badrum i Malmö AB är Wydrych, Tomasz som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, .