Mia Engdahl AB

Skåne län

Information

556686-0432 är organisationsnummer för bolaget Mia Engdahl AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mia Engdahl AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Mia Engdahl AB finns i.

Mia Engdahl AB har varit registrerat sedan 2005-09-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mia Engdahl AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mia Engdahl AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mia Engdahl AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mia Engdahl AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8880084 eller genom brev på följande adress:
Ledungsg. 2, 217 74, Malmö

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mia Engdahl AB och det är Nilsson, Mats Inge Anders som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Engdahl, Ian Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Birgit Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,