Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, äga och förvalta aktier i dotterbolag, äga och förvalta aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-09-13 så skapades Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB och företaget är har F-skattsedel Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB har haft det sedan 2006-01-27.

Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556685-6646 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingrid Nilsson-Schütte Holding AB är Nilsson Schütte, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Schütte, Carl Albert Charlie som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .