REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva redovisnings- och konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-08-30 så skapades REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB och bolaget är har F-skattsedel REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB har haft det sedan 2008-11-06.

REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-11-06

556685-0763 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom REDOVISNINGSVERKET I MALMÖ AB är Lindblad, Carl Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Kerstin Birgitta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .