Centerplan Skärblacka AB

Skåne län

Information

Centerplan Skärblacka AB är ett bolag som finns i Malmö. I Centerplan Skärblacka AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Boström, Lars Samuel som är född 1966 och har titeln VD, Larsson, Josef Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Per Olof Artur som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Lars Samuel som är född 1966 och har titeln Suppleant, Persson, Mats Christer Roland som är född 1965 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Centerplan Skärblacka AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Centerplan Skärblacka AB på telefon .

Bolaget skall förvärva, avyttra, äga och förvalta fastigheter.

Idag är Centerplan Skärblacka AB av bolagstypen Aktiebolag.

Centerplan Skärblacka AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Centerplan Skärblacka AB innehar ej F-skattsedel och Centerplan Skärblacka AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Centerplan Skärblacka AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Centerplan Skärblacka AB har 556684-7058 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.