Englagård Hus och Hem AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva förmedling av nybyggnation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Englagård Hus och Hem AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Englagård Hus och Hem AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-08-17 så skapades Englagård Hus och Hem AB och verksamheten är har F-skattsedel Englagård Hus och Hem AB har haft det sedan 2005-09-01.

Englagård Hus och Hem AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-01

556684-5987 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Englagård Hus och Hem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Englagård Hus och Hem AB så går det att nå dem via telefon på 042-374100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Englagård Hus och Hem AB är Rognefjord, Sven Karl-Henrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordström, Per Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertkvist, Trine Ann-Sofie som är född 1974 och har titeln Suppleant, Rognefjord, Marie Louise som är född 1975 och har titeln Suppleant, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.