Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556683-8313 är organisationsnummer för verksamheten Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag finns i.

Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-07-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-306676 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse samt handel med fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Hyresbostäder i Malmö Aktiebolag och det är Dahlqvist, Kent Thomas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlqvist, Carl Mikael som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Jesper Mathias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Gullvi Ann-Chatrin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor