J. Nordin Fastighetsförmedling AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och J. Nordin Fastighetsförmedling AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och J. Nordin Fastighetsförmedling AB är ett av dem. Statusen för J. Nordin Fastighetsförmedling AB är att Bolaget är aktivt.

J. Nordin Fastighetsförmedling AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som J. Nordin Fastighetsförmedling AB ska trivas.

J. Nordin Fastighetsförmedling AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsmäkleri av villor, tomter, bostadsrätter, lokaler, näringsfastigheter. Verksamheten skall innefatta alla de områden en fastighetsmäklare jobbar med samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Nordin Fastighetsförmedling AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26.

Idag är J. Nordin Fastighetsförmedling AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med J. Nordin Fastighetsförmedling AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-269500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J. Nordin Fastighetsförmedling AB är Nordin, Jonas Douglas som är född 1971 och har titeln VD, Nordin, Jonas Douglas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Ulf Staffan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

J. Nordin Fastighetsförmedling AB har 556683-4783 som sitt organisationsnummer.