Pilum Engineering AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Pilum Engineering AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Pilum Engineering AB är ett av dem. Statusen för Pilum Engineering AB är att Bolaget är aktivt.

Pilum Engineering AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Pilum Engineering AB ska trivas.

Pilum Engineering AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konstruktion, marknadsföring och försäljning av anläggningar för rening av rökgaser och återvinning av energi i samband härmed samt tillhandahålla konsulttjänster med anknytning härtill samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pilum Engineering AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06.

Idag är Pilum Engineering AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Pilum Engineering AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59112410.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pilum Engineering AB är Törner, Jan-Olav som är född 1955 och har titeln VD, Törner, Jan-Olav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ransgart, Lars Inge Torgny som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Pilum Engineering AB har 556683-4718 som sitt organisationsnummer.