Kardinalen Kafona AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Kardinalen Kafona AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kardinalen Kafona AB är ett av dem. Statusen för Kardinalen Kafona AB är att Bolaget är aktivt.

Kardinalen Kafona AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kardinalen Kafona AB ska trivas.

Kardinalen Kafona AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kardinalen Kafona AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är Kardinalen Kafona AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Kardinalen Kafona AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5521605.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kardinalen Kafona AB är Hagerstad, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln VD, Hagerstad, Per Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagerstad, Ulla Mari-Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Kardinalen Kafona AB har 556683-3397 som sitt organisationsnummer.