People Effort i Sverige AB

Skåne län

Information

People Effort i Sverige AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där People Effort i Sverige AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. People Effort i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket People Effort i Sverige AB har haft sedan 2005-10-06. People Effort i Sverige AB har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till People Effort i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Beleshögsv. 53, 216 18, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-354888.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är People Effort i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

People Effort i Sverige AB har idag 556683-1144 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för People Effort i Sverige AB

Bolaget skall vara organisationskonsultation, rekrytering och urval samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I People Effort i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Barbosa, Anne Ulrika som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Unger, Göran Magnus som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .