Granviksgården Örtofta Aktiebolag

Skåne län

Information

556682-8470 är organisationsnummer för företaget Granviksgården Örtofta Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Granviksgården Örtofta Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Granviksgården Örtofta Aktiebolag finns i.

Granviksgården Örtofta Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-07-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Granviksgården Örtofta Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Granviksgården Örtofta Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Granviksgården Örtofta Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Granviksgården Örtofta Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6310632 eller genom brev på följande adress:
Skeppsbron 2, 211 20, Malmö

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Granviksgården Örtofta Aktiebolag och det är Nobel, Gustaf Tage som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsgården, Thomas Hans Eric som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Malmberg, Agneta Catarina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Jonas Peter som är född 1976 och har titeln Delgivningsbar person, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor