Aktiv Kommunikation Öresund AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiv Kommunikation Öresund AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Aktiv Kommunikation Öresund AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiv Kommunikation Öresund AB är momsregistrerat sedan2005-09-15 och har organisationsnummer 556682-7712.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-6119330 alternativt besöka eller skicka post till Aktiv Kommunikation Öresund AB på följande adress N. Vallg. 66, 211 22, Malmö.

Aktiv Kommunikation Öresund AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-15.

I Aktiv Kommunikation Öresund AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Thomasson, Magnus Bengt-Ivar som är född 1957 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka strategisk rådgivning och operativt agera i strategisk kommunikation, PR- och massmedierelationer, opinionsbildning, finansiell kommunikation, redaktionellt arbete och effektiv process-, affärs- och verksamhetsutveckling i befintliga såväl som helt nya verksamheter samt annan därmed förenlig verksamhet.