Let's Spice AB

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet är försäljning av konfektion och raketer samt försäljning av livsmedel till restaurang- branschen, storkök och detaljhandeln. Bolaget skall även bedriva handel med aktier och värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Let's Spice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Let's Spice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-07-01 så skapades Let's Spice AB och verksamheten är har F-skattsedel Let's Spice AB har haft det sedan 2005-09-22.

Let's Spice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-22

556682-6524 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Let's Spice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Let's Spice AB så går det att nå dem via telefon på 073-9606022 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Let's Spice AB är Jonasson, Jonas Martin som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Kurt Elof som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .