LS Optik AB

Skåne län

Information

556681-2243 är organisationsnummer för verksamheten LS Optik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LS Optik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som LS Optik AB finns i.

LS Optik AB har varit registrerat sedan 2005-05-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för LS Optik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-29.

LS Optik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LS Optik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Ulf Inge -Lindgren, Lars Niklas -Lindgren, Lars Tore

Vill ni komma i kontakt med LS Optik AB så kan ni göra det på telefon genom 040-393951 eller genom brev på följande adress:
Mariedalsv. 22 G, 217 54, Malmö

Bolaget skall bedriva utprovning, tillverkning och försäljning av glasögon och annan optisk utrustning samt köp, försäljning och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LS Optik AB och det är Lindgren, Lars Niklas som är född 1964 och har titeln VD, Lindgren, Lars Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Lars Tore som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berglund, Kristina Yvonne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Inge som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lawitz, Jozef som är född 1950 och har titeln SuppleantAngtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,