Contour Design Sverige AB

Skåne län

Information

Contour Design Sverige AB är ett företag som finns i Malmö. I Contour Design Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bitsch, Preben som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Bitsch, Preben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bitsch, Jacob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rosander, Björn Carl som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Contour Design Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Contour Design Sverige AB på telefon 042-4004411.

Bolaget skall bedriva import, distribution och försäljning av ergonomiska kontorstillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Contour Design Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Contour Design Sverige AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Contour Design Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Contour Design Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Contour Design Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Contour Design Sverige AB har 556680-8084 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.