Sydtotal i Västerås AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva totalinstallation inom, el, VVS-, kyl och ventilationsanläggningar och övrigt ventilationsmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sydtotal i Västerås AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Sydtotal i Västerås AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-05-19 så skapades Sydtotal i Västerås AB och bolaget är har F-skattsedel Sydtotal i Västerås AB har haft det sedan 2005-06-03.

Sydtotal i Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-03

556680-7516 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Sydtotal i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sydtotal i Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 021-107950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sydtotal i Västerås AB är Bergström, Leif Benny som är född 1952 och har titeln VD, Bergström, Leif Benny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Sven Erling Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hising, Per Åke som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Inger Lena Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Tufvesson, Lars Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotOhlander, Mats Isak som är född 1963 och har titeln Suppleant, Pihl, Hans Åke Martin som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.