Hans J Månson Media AB

Skåne län

Information

Hans J Månson Media AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Hans J Månson Media AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans J Månson Media AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hans J Månson Media AB har haft sedan 2005-06-16. Hans J Månson Media AB har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hans J Månson Media AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Geijersg. 33, 216 18, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5281201.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hans J Månson Media AB Privat, ej börsnoterat.

Hans J Månson Media AB har idag 556680-7086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Månson Hemmel, Gertrud Marika -Månson, Hans Jörgen är den som för stunden ansvarar för Hans J Månson Media AB

Bolaget skall bedriva publicistisk och journalistisk verksamhet företrädesvis såsom konsultationer, författande, utbildning, föreläsningar, intervjuer, moderator, jurymedverkan, dagspress, magasin, bokförlag, radio, TV, teater, film och andra mediala former, samt äga och förvalta fast och lös egendom, köpa och sälja värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Hans J Månson Media AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Månson, Hans Jörgen som är född 1949 och har titeln VD, Månson, Hans Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Månson Hemmel, Gertrud Marika som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Sten Bernhard som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.