Bushido Food AB

Skåne län

Information

556679-9655 är organisationsnummer för verksamheten Bushido Food AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bushido Food AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Bushido Food AB finns i.

Bushido Food AB har varit registrerat sedan 2005-04-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bushido Food AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Bushido Food AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bushido Food AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bushido Food AB så kan ni göra det på telefon genom 040-186005 eller genom brev på följande adress:
Ö. Förstadsg. 31, 212 12, Malmö

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bushido Food AB och det är Dahlberg, Rolf Jonas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Engelbrecht, Peter Magnus som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,