ACE Properties Acquisition G AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter ACE Properties Acquisition G AB. Det finns flera företag som liknar ACE Properties Acquisition G AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ACE Properties Acquisition G AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-08 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-04-28 så har ACE Properties Acquisition G AB varit registrerat och sedan 2005-10-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ACE Properties Acquisition G AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med ACE Properties Acquisition G AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Promenaden 7 A, 211 28, Malmö. Vi ni istället prata med ACE Properties Acquisition G AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast egendom och fastighetsägande bolag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eek, Stefan Daniel som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Nordholm, Jan Magnus som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Hall, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rode, Hans Pontus John som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Karl Philip som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln RevisorHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eek, Stefan Daniel -Mellberg, Karl Philip -Nordholm, Jan Magnus Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

ACE Properties Acquisition G AB har 556679-8426 som sitt organisationsnummer.