ACE Properties Acquisition C AB

Skåne län

Information

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast egendom och fastighetsägande bolag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ACE Properties Acquisition C AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är ACE Properties Acquisition C AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2005-04-27 så skapades ACE Properties Acquisition C AB och bolaget är har F-skattsedel ACE Properties Acquisition C AB har haft det sedan 2005-09-08.

ACE Properties Acquisition C AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-13

556679-8210 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är ACE Properties Acquisition C AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ACE Properties Acquisition C AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Eek, Stefan Daniel -Mellberg, Karl Philip -Nordholm, Jan Magnus Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom ACE Properties Acquisition C AB är Eek, Stefan Daniel som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Nordholm, Jan Magnus som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Hall, Lars Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rode, Hans Pontus John som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Karl Philip som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln RevisorAndersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .