BGTG Sweden AB

Skåne län

Information

BGTG Sweden AB är ett företag som finns i Malmö. I BGTG Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norén, Karl Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Jerker som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Susanne Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Kristina Ingrid Johanna som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BGTG Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BGTG Sweden AB på telefon 070-3414955.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara digital tredjeparts validering och signering av digitala dokument över Internet. Hjälpa företag, organisationer, banker mm med säker kommunikation och kryptering. Installation och utbildning inom säkerhet på Internet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BGTG Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

BGTG Sweden AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BGTG Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-18 och BGTG Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BGTG Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

BGTG Sweden AB har 556679-4136 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.