Brandtätning i Skåne AB

Skåne län

Information

556679-4052 är organisationsnummer för verksamheten Brandtätning i Skåne AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brandtätning i Skåne AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Brandtätning i Skåne AB finns i.

Brandtätning i Skåne AB har varit registrerat sedan 2005-04-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brandtätning i Skåne AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Brandtätning i Skåne AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brandtätning i Skåne AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Brandtätning i Skåne AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Virkesv. 13, 238 37, Oxie

Bolaget ska bedriva byggentreprenad främst inom brandtätning och byggsanering samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brandtätning i Skåne AB och det är Pap Wallin, Rudolf som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,