Dybdahls Solutions AB

Skåne län

Information

Dybdahls Solutions AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Dybdahls Solutions AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dybdahls Solutions AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-04-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krageholmsg. 44, 216 19, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dybdahls Solutions AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att företag som Dybdahls Solutions AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dybdahls Solutions AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva design och programmering av affärssystem, reklamfotografering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dybdahls Solutions AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dybdahls Solutions AB och det är följande personer, Dybdahl, Jesper som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dybdahl, Maja Löve som är född 1971 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dybdahls Solutions AB är 556679-3989.