Rebecco Trading AB

Skåne län

Information

Rebecco Trading AB är ett företag som finns i Malmö. I Rebecco Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vejdemo, Björn Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albertsson, Ulla Britta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Potter, Hans James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rebecco Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rebecco Trading AB på telefon 0457-451200.

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av byggnads- material, konsultverksamhet inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rebecco Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rebecco Trading AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rebecco Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-17 och Rebecco Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rebecco Trading AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Albertsson, Ulla Britta

Rebecco Trading AB har 556678-8781 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.