Limhamns Golf AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Limhamns Golf AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Limhamns Golf AB är ett av dem. Statusen för Limhamns Golf AB är att Bolaget är aktivt.

Limhamns Golf AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Limhamns Golf AB ska trivas.

Limhamns Golf AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska driva golfanläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Limhamns Golf AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Limhamns Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Limhamns Golf AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-161850.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Limhamns Golf AB är Hallberg, Peter Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levenius, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Åke Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindell, Anders Olov som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hultén, Ove Christofer som är född 1962 och har titeln Revisor, Pålsson, Lars-Erik Gösta Olof som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Limhamns Golf AB har 556678-2586 som sitt organisationsnummer.