Hyllie Transport & Spedition AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Hyllie Transport & Spedition AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hyllie Transport & Spedition AB är ett av dem. Statusen för Hyllie Transport & Spedition AB är att Bolaget är aktivt.

Hyllie Transport & Spedition AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hyllie Transport & Spedition AB ska trivas.

Hyllie Transport & Spedition AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva inrikes och utrikes transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hyllie Transport & Spedition AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Hyllie Transport & Spedition AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hyllie Transport & Spedition AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Hyllie Transport & Spedition AB är Skilberg, Lars Henry som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Hyllie Transport & Spedition AB har 556678-2529 som sitt organisationsnummer.