S. Palace AB

Skåne län

Information

S. Palace AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där S. Palace AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. S. Palace AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket S. Palace AB har haft sedan 2005-08-01. S. Palace AB har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till S. Palace AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsg. 10, 211 54, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8827005.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är S. Palace AB Privat, ej börsnoterat.

S. Palace AB har idag 556678-1406 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för S. Palace AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, import och export av livsmedel och vin samt idka därmed förenlig verksamhet.

I S. Palace AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öztürk, Gökmen som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eggers, Thommy Lars Axel som är född 1967 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .