Rapideye Architecture AB

Skåne län

Information

Rapideye Architecture AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Rapideye Architecture AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rapideye Architecture AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Rapideye Architecture AB har haft sedan 2005-06-09. Rapideye Architecture AB har funnits sedan och 2005-06-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rapideye Architecture AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skomakareg. 6, 211 34, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-121300.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Rapideye Architecture AB Privat, ej börsnoterat.

Rapideye Architecture AB har idag 556677-8816 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rapideye Architecture AB

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet med inriktning på byggnader och stadsplanering samt därmed förenlig verksamhet.

I Rapideye Architecture AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tönnesen Engblom, Sissel Elinor som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Engblom, Carl Simeon som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Tönnesen Engblom, Sissel Elinor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engblom, Carl Simeon som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindgård, Astrid Caroline som är född 1972 och har titeln Delgivningsbar person, Persson, Per Anders som är född 1964 och har titeln RevisorGren, Christina Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .