MS Prins Bernhard AB

Skåne län

Information

MS Prins Bernhard AB är en verksamhet som finns i Malmö. I MS Prins Bernhard AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rosengren, Sören Bengt Johan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Peter Axel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Feldt, Hakon Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeberg, Ulf Martin Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Bengt Stefan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotErlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Martinsson, Bodil Else-Marie som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med MS Prins Bernhard AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MS Prins Bernhard AB på telefon .

Bolaget ska bedriva restaurangrörelse, barservering och därmed förenlig verksamhet samt fastighetsförvaltning inklusive förvaltning av fartyg.

Idag är MS Prins Bernhard AB av bolagstypen Aktiebolag.

MS Prins Bernhard AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MS Prins Bernhard AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och MS Prins Bernhard AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MS Prins Bernhard AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

MS Prins Bernhard AB har 556677-8782 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.