Financial PPC Group Skåne AB

Skåne län

Information

Financial PPC Group Skåne AB är ett företag som finns i Malmö. I Financial PPC Group Skåne AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Ulf Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Helene Margarite som är född 1962 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Financial PPC Group Skåne AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Financial PPC Group Skåne AB på telefon 073-4434150.

Bolaget skall bedriva förmedling, rådgivning och konsultationer inom området försäkring, fond och finans. Konsultationer inom management och ledarskap. Äga och handla med värdepapper. Äga och förvalta fastigheter. Bolaget skall även bedriva webförsäljning.

Idag är Financial PPC Group Skåne AB av bolagstypen Aktiebolag.

Financial PPC Group Skåne AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Financial PPC Group Skåne AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-20 och Financial PPC Group Skåne AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-10-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Financial PPC Group Skåne AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Financial PPC Group Skåne AB har 556677-4310 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.