Vasakronan Priorinnan AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Vasakronan Priorinnan AB. Det finns flera företag som liknar Vasakronan Priorinnan AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vasakronan Priorinnan AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-04-07 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-01-25 så har Vasakronan Priorinnan AB varit registrerat och sedan 2005-06-16 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vasakronan Priorinnan AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Vasakronan Priorinnan AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Vasakronan Priorinnan AB så kan ni göra det på 040-6905700.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fast egendom och bedriva fastighetsadministration samt idka härmed förenlig verksamhet ävensom äga och förvalta lös egendom.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bäckrud, Tord Ronald som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Forselius, John Victor som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Hellberg, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Kjellin, Anders Bertil Gustav som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Kristoffersson, Karl Thomas som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Lindström, Björn Thomas som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknareSvensson, Sven Göran som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Walldan, Per Nicklas som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Åkerman, Rolf Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknareWirdenius, Hans Fredrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,StyrelseordförandeJohnsson, Lars Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotNerlich, Erik Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotToresson Florell, Sheila som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEhrenborg, Sigrid Helena Elisabet som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -Bäckrud, Tord Ronald -Forselius, John Victor -Hellberg, Jan Anders -Kjellin, Anders Bertil Gustav -Kristoffersson, Karl Thomas -Lindström, Björn Thomas -Svensson, Sven Göran -Walldan, Per Nicklas -Åkerman, Rolf Ingemar Firman tecknas av -Nerlich, Erik Christer i förening med en av -Hellberg, Jan Anders -Kristoffersson, Karl Thomas -Lindström, Björn Thomas .

Vasakronan Priorinnan AB har 556675-2423 som sitt organisationsnummer.