Malmtex AB

Skåne län

Information

556674-3612 är organisationsnummer för verksamheten Malmtex AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmtex AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Malmtex AB finns i.

Malmtex AB har varit registrerat sedan 2005-01-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmtex AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Malmtex AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmtex AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Malmtex AB så kan ni göra det på telefon genom 040-89805 eller genom brev på följande adress:
Ollebov. 14, 218 45, Vintrie

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med begagnade kläder och skor, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmtex AB och det är Chafchak, Loay som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Chafchak, Raduan Fouad som är född 1958 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,