Dez Transport AB

Skåne län

Information

556674-3075 är organisationsnummer för verksamheten Dez Transport AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dez Transport AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Dez Transport AB finns i.

Dez Transport AB har varit registrerat sedan 2005-01-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dez Transport AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dez Transport AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dez Transport AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dez Transport AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4415143 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva taxiverksamhet smat därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dez Transport AB och det är Shariati, Seyed Abdolali som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvin, Elham som är född 1968 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,