På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB. Det finns flera verksamheter som liknar På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2005-01-03 så har På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB varit registrerat. Idag är På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB så kan man gör det genom att posta ett brev till NUMMERTOLVSVÄGEN 268, 212 36, Malmö. Vi ni istället prata med På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB så kan ni göra det på 0708-976406.

Bolaget skall bedriva försäljning av mattor till konsument samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Westerblad, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerblad, Barbro Carina Linnéa som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

På Golvet - Ditt Mattvaruhus Syd AB har 556673-8414 som sitt organisationsnummer.