Edit Dudes Independent Post Production Services AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva efterbearbetning av rörlig bild och ljud samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Edit Dudes Independent Post Production Services AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Edit Dudes Independent Post Production Services AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-12-23 så skapades Edit Dudes Independent Post Production Services AB och företaget är har F-skattsedel Edit Dudes Independent Post Production Services AB har haft det sedan 2005-02-03.

Edit Dudes Independent Post Production Services AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-03

556673-1427 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Edit Dudes Independent Post Production Services AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Edit Dudes Independent Post Production Services AB så går det att nå dem via telefon på 040-972620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Edit Dudes Independent Post Production Services AB är Hansson, Hans Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Borg, Sven Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordland, Eva som är född 1957 och har titeln Suppleant, Svahn, Lena Solvig Ann-Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Lena Svahn Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .