Aktiv Liv & Finans Invest AB

Skåne län

Information

Aktiv Liv & Finans Invest AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Aktiv Liv & Finans Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Djurfeldt, Pehr Björn Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Djurfeldt, Maria Cecilia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiv Liv & Finans Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiv Liv & Finans Invest AB på telefon 040-234567.

Bolaget skall marknadsföra, konsultera samt sälja finasiella-, juridiska och skatterådgivningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiv Liv & Finans Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiv Liv & Finans Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiv Liv & Finans Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-03 och Aktiv Liv & Finans Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiv Liv & Finans Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiv Liv & Finans Invest AB har 556673-0924 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.