Mocentra AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning inom Skandinavien av produkter inom elektronikområdet huvudsakligen produkter inom band- och discbaserade medier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mocentra AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Mocentra AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-12-22 så skapades Mocentra AB och företaget är har F-skattsedel Mocentra AB har haft det sedan 2005-03-03.

Mocentra AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-03

556672-9645 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Mocentra AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mocentra AB så går det att nå dem via telefon på 040-6271560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mocentra AB är Hansen, Morten Steen som är född 1967 och har titeln VD, Hansen, Morten Steen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Yavas, Cenk-Tolga som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderman, Lars Olav som är född 1953 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.