Italian Team Aktiebolag

Skåne län

Information

Italian Team Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Italian Team Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Italian Team Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Italian Team Aktiebolag har haft sedan 2005-02-09. Italian Team Aktiebolag har funnits sedan och 2005-03-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Italian Team Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kanalg. 3, 211 40, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-187275.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Italian Team Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Italian Team Aktiebolag har idag 556672-8837 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Italian Team Aktiebolag

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, pub, bar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Italian Team Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Todaro, Saverio som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Grasso, Paolo som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .