Security Assistance Syd AB

Skåne län

Information

Security Assistance Syd AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Security Assistance Syd AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Security Assistance Syd AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Security Assistance Syd AB har haft sedan 2005-01-27. Security Assistance Syd AB har funnits sedan och 2005-01-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Security Assistance Syd AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Flygplansg. 1, 212 39, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6893250.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Security Assistance Syd AB Privat, ej börsnoterat.

Security Assistance Syd AB har idag 556672-8605 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Security Assistance Syd AB

Bolaget skall bedriva bevakning civil och uniformerad, hemgångskontroller, ordningshållning vid offentliga tillställningar samt bostadsområdesbevakning samt därmed förenlig verksamhet.

I Security Assistance Syd AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Hans-Christer Robert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Rickard Martin som är född 1983 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .