Tandläkare Joanna Mirholm AB

Skåne län

Information

Tandläkare Joanna Mirholm AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Tandläkare Joanna Mirholm AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tandläkare Joanna Mirholm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-02-03.

Tandläkare Joanna Mirholm AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-12-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till ÅSAVÄGEN 10, 222 70, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandläkare Joanna Mirholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-120266.

Malmö arbetar för att bolag som Tandläkare Joanna Mirholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandläkare Joanna Mirholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet. Även bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för Tandläkare Joanna Mirholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandläkare Joanna Mirholm AB och det är följande personer, Mirholm, Joanna som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mirholm, Alexander Simon som är född 1984 och har titeln Suppleant, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tandläkare Joanna Mirholm AB är 556672-7987.