SGA Stefan Greschner Assistans AB

Skåne län

Information

SGA Stefan Greschner Assistans AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där SGA Stefan Greschner Assistans AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SGA Stefan Greschner Assistans AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SGA Stefan Greschner Assistans AB har haft sedan 2005-03-03. SGA Stefan Greschner Assistans AB har funnits sedan och 2008-12-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SGA Stefan Greschner Assistans AB så kan ni göra det genom att skicka er post till YNGLINGAGATAN 30, 216 18, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-965185.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SGA Stefan Greschner Assistans AB Privat, ej börsnoterat.

SGA Stefan Greschner Assistans AB har idag 556672-4547 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SGA Stefan Greschner Assistans AB

Bolaget skall bedriva service inom vårdsektorn, byggverksamhet, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I SGA Stefan Greschner Assistans AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Greschner, Stefan Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Greschner, Monica Diana som är född 1963 och har titeln Suppleant, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .