Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB. Det finns flera bolag som liknar Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2004-12-04 så har Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tegelgårdsg. 7 B, 211 33, Malmö. Vi ni istället prata med Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB så kan ni göra det på 040-579750.

Bolaget skall förvalta fastigheter, bedriva konsultverksamhet inom fastighetsbranschen, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Hans Ingemar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ann Heléne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sydsvensk Markvärdering Fastighets AB har 556671-7806 som sitt organisationsnummer.