Book konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Book konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Book konsult AB är ett av dem. Statusen för Book konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Book konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Book konsult AB ska trivas.

Book konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-30. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva rådgivande och konsultativ verksamhet i företagsledningsfrågor, investeringsfrågor samt skönhetsvård och uthyrningsverksamhet. Ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Book konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-13.

Idag är Book konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Book konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-234210.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Book konsult AB är Book, Jan Roland Åke som är född 1949 och har titeln VD, Book, Jan Roland Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Book, Gudrun Ann-Charlott som är född 1945 och har titeln Suppleant, Resursgruppen Ekonomi i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor.

Book konsult AB har 556670-2014 som sitt organisationsnummer.