SAY i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, bar, café, catering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SAY i Malmö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är SAY i Malmö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-10-29 så skapades SAY i Malmö AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556669-4732 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är SAY i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SAY i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 070-4535253 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Osmanovski, Aksel

Följande personer är på något sätt aktiva inom SAY i Malmö AB är Osmanovski, Aksel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ajrulovski, Sebaedin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Osmanovski, Yksel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .