Travelexperts i Malmö AB

Skåne län

Information

Travelexperts i Malmö AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Travelexperts i Malmö AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Travelexperts i Malmö AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Travelexperts i Malmö AB har haft sedan 2005-03-17. Travelexperts i Malmö AB har funnits sedan och 2005-03-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Travelexperts i Malmö AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Grynbodg. 5, 211 33, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-72700.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Travelexperts i Malmö AB Privat, ej börsnoterat.

Travelexperts i Malmö AB har idag 556668-3032 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Travelexperts i Malmö AB

Bolaget ska bedriva resebyrå samt därmed förenlig verksamhet.

I Travelexperts i Malmö AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Linda Marie Elisabeth som är född 1977 och har titeln VD, Larsson, Linda Marie Elisabeth som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, el Kaakati, Ahmad Ali som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .