Sjöormen AB

Skåne län

Information

Sjöormen AB är ett företag som finns i Malmö. I Sjöormen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andreasson, Peter Raif som är född 1963 och har titeln VD, Andreasson, Peter Raif som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerke, Björn Vidar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Gun Lillemor som är född 1943 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sjöormen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sjöormen AB på telefon 073-5446447.

Bolaget ska vara produktionsbolag för ljud, scen, film och events, härunder förmedling av artister, personal, lokaler samt teknisk utrustning. Bolaget ska producera utbildning inom ovanstående områden samt agera som utgivare, förlag och rättighetshavare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sjöormen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sjöormen AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sjöormen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Sjöormen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sjöormen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sjöormen AB har 556667-8495 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.