Christensson Smak AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva restaurang- och caféverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.erksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Christensson Smak AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Christensson Smak AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2004-10-05 så skapades Christensson Smak AB och företaget är har F-skattsedel Christensson Smak AB har haft det sedan 2005-03-25.

Christensson Smak AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-03-25

556667-6887 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Christensson Smak AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Christensson Smak AB så går det att nå dem via telefon på 040-505035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Christensson Smak AB är Wistedt Christensson, Nina Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Mats Erling som är född 1959 och har titeln Suppleant, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .