Malmö Idrotten 9 Aktiebolag

Skåne län

Information

556667-4114 är organisationsnummer för bolaget Malmö Idrotten 9 Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmö Idrotten 9 Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Malmö Idrotten 9 Aktiebolag finns i.

Malmö Idrotten 9 Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-10-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmö Idrotten 9 Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

Malmö Idrotten 9 Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Malmö Idrotten 9 Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Malmö Idrotten 9 Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-302825 eller genom brev på följande adress:
Palmg. 24, 214 34, Malmö

Föremål för bolagets verksamhet är förvaltning av aktier, värdepapper, fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmö Idrotten 9 Aktiebolag och det är Davidovic, Dejan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidovic, Dragan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Revisorsgruppen i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Hans Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,